Urmăriți un scurt și emoționant cuvânt în care părintele Mirel Ilie ne povestește ce a cerut de la Dumnezeu o fetiță surdo-mută și în scaun cu rotile.
Vizionare plăcută!
Powered by RedCircle
Urmăriți episodul 7 dintr-un un serial foarte bine făcut în care vom înțelege de unde provine doctrina Rusiei actuale, mai ales ideea centrală pentru ruși că „Moscova este a 3-a Romă și a 4-a nu va mai fi”. Serialul prezintă viața extraordinară a uneia dintre cele mai fenomenale și puțin cunoscute femei din istorie – Zoe/Sofia Paleologhina – care din ultima descendentă de excepție a casei domnitoare a Imperiului Bizantin ajunge să fie prizonieră la catolici și după aceea să transforme Rusia barbară în Imperiul Țarist. Un film în care este prezentată cu destulă precizie habotnicia rusă, viclenia catolică, noblețea bizantină și… …figura marcantă a Sfântului Ștefan cel Mare!
Urmăriți o discuție foarte agreabilă cu „Ovi” (Ovidiu Jacobsen), un om extraordinar și un cântăreț foarte cunoscut în România, mai ales datorită faptului că a fost premiat la Eurovision dimpreună cu Paula Selling.
Ascultați un cuvânt scurt și surprinzător al IPS Athanasie de Limassol în care acesta povestește despre un copil care a făcut minuni, copil pe care l-a cunoscut personal.
Urmăriți un material foarte bun al părintelui Andrew Cuneo care ne spune ce ar trebui să știe Protestanții și Catolicii despre Ortodoxie …însă nu numai ei ci și cei dintre noi care suntem mai departe de trăirea ortodoxă.
Urmăriți partea a 3-a a unei ample omilii a părintelui Nikon Aghioritul în care acesta ne vorbește despre viața de după viață, adică despre ce se întâmplă după moarte.
La sărbătoarea numită „schimbarea la față” nu a fost schimbarea la față a Mântuitorului pentru că El pururea a fost, este și va fi strălucirea cea neînserată a luminii necreate. Atunci Domnul doar i-a schimbat la inimă pe ucenicii Săi, dându-le pocăința necesară pentru a-L putea vedea așa cum este El de fapt.
Vizionați mai jos un extensiv fotoreportaj care arată zorii acestei stări duhovnicești. Fotografiile sunt de la chilia cu acest hram din Schitul Lacu. Mitropolitul prezent a fost IPS Iustin de Neas Krinis și Kalamarias.
Urmăriți un material practic despre Sfânta Împărtășanie, în care sunt clarificate probleme care apar cel mai des la români, referitor la această mare taină a Bisericii.
Urmăriți un material scurt și clar în care ne sunt prezentați Sfinții patroni (protectori) și ce relație trebuie să avem cu ei.
Vizionați un foarte bun material în care părintele Paul Truebenbach ne răspunde la întrebări legate de botezul copiilor, Sărbătorile păgâne, despre Purgatoriu și despre aparițiile Maicii Domnului.
Ascultați un cuvânt foarte necesar al IPS Athanasie de Limassol în care acesta ne amintește că indiferența este păcat.
Sfânta Comunitate de la Muntele Athos a trimis o scrisoare ministrului guvernării digitale din Grecia, dl Dimitrios Papastergiou, cu privire la viitoarea emitere a numărului personal (NP – echivalentul unui nou CNP) al cetățenilor eleni și unificarea bazelor de date electronice cu datele personale ale acestora.
Ascultați-l pe părintele Pimen Vlad care ne vorbește despre periplul său în județul Vaslui, dezvăluindu-ne cu această ocazie câte ceva din trăirile sale interioare.
Urmăriți un material în care un denunțător sub masca anonimatului dezvăluie secretul întunecat din inima Martorilor lui Iehova.
Oare de ce Riaan Swiegelaar, fondatorul „bisericii Satanice” din Africa de Sud a părăsit Biserica Satanică pentru creștinism? Urmăriți acest material pentru a afla!
Pomelnice online și donații
Doamne ajută!
Dacă aveți un card și doriți să trimiteți pomelnice online și donații folosind cardul dumneavoastră, sau/și să susțineți activitatea noastră filantropică, inclusiv acest site, vă rugăm să introduceți datele necesare mai jos pentru a face o mică donație. Forma este sigură – procesatorul de carduri este Stripe – leader mondial în acest domeniu. Nu colectăm datele dvs. personale.
Dacă nu aveți card sau nu doriți să-l folosiți, accesați Pagina de donații și Pomelnice online .
Ne rugăm pentru cei dragi ai dumneavoastră! (vă rugăm nu introduceți detalii neesențiale precum dorințe, grade de rudenie, introduceri etc. Treceți DOAR numele!)
Mai ales pentru pomelnicele recurente, vă rugăm să păstrați pomelnicele sub 20 de nume. Dacă puneți un membru al familiei, noi adăugăm „și familiile lor”.
Dumnezeu să vă răsplătească dragostea!